A könyv

A könyv


A Génkulcsok című könyv az ősi kínai Ji King 64 egyetemes archetípusát értelmezi újra – közérthető, költői nyelven. A korokon és spirituális rendszereken átívelő időtlen bölcseletet Richard Rudd angol költő, író, tanító „töltötte le”. A szöveg olyan kódokat tartalmaz, amely közvetlenül szólnak génjeinkhez, és feltárják a lényünk mélyén rejlő végtelen potenciált, egyediséget, kreativitást. A könyv szövege szemlélődés útján kel életre bennünk, és teljesen új szintre emelheti életünket. A Génkulcsokat a magyar mellett francia, spanyol, német, orosz, dán, román, bolgár, cseh kínai és koreai nyelvre is lefordították.

A magyarul most megjelent könyv pótolhatatlan útitárs lehet a mindennapokhoz, ha szeretnéd megérteni, hogy miért vagy itt, ha új alapokra helyeznéd kapcsolataidat, és rendeznéd a munkádhoz, a pénzhez való viszonyodat. Ezen a könyvön keresztül megnyílhat számodra az út végtelen gazdagságod és boldogságod felé.

Richard Rudd


Richard Rudd tanár, író és díjnyertes költő. Egy örökségnek köszönhetően 20 éven át járta a világot, az igazságot és a létezés értelmét kutatva. Tanulmányainak szintézisét 2002-ben kezdte megfogalmazni: hét évnyi munkával „letöltötte” és megírta a Génkulcsok című könyvet. Napjainkban tovább tanulmányozza és tanítja a Génkulcsokban rejlő bölcseletet. Richard Rudd családjával az angliai Devonban él.

Richard Rudd

Megrendelés


A könyv kereskedelmi ára
8900 Ft.

A kiadótól megrendelve
6900 Ft.

Megrendelés:

telefon:
+36 20 420 1240

e-mail:
info@genkulcsok.hu

Génkulcsok könyv
Génkulcsok könyv

Hogyan használjuk ezt a könyvet

Richard Rudd


A Génkulcsokról szóló tanítás egy nyitott rendszer, amelyet többféleképpen lehet tanulmányozni. Más tanításokkal ellentétben, ez egy önálló tanuláson, fejlődésen alapuló, lényedben életre kelő bölcselet, nem egy kívülről jövő, meghatározott gyakorlatok, vagy tanár közvetítése útján elsajátítható rendszer. Ebben az értelemben a Génkulcsokat tekinthetjük egy kalandtúrának is, amelyet a saját életedre szabhatsz, és a saját tempódban járhatsz végig, bízva az intuíciódban és a képzelőerődben.

Kontempláció


A Génkulcsokban, mint tanításban benne rejlik az a potenciál, hogy képes felébreszteni benned egy új, erős kreatív impulzust. Ha ezt követed, szemtanúja lehetsz géniuszod megszületésének. A kontempláció (szemlélődés) a legfontosabb technika, amely ezt lehetővé teszi. Ez egy némiképp elfeledett spirituális út, amely a meditációval ellentétben nem kerüli meg teljesen az elmét, hanem inkább játékosan arra használja, hogy új, belső pályákat nyisson meg az agyunkban és a testünkben. A Génkulcsokon való kitartó, gyengéd szemlélődéssel finom változásokat hozhatunk létre biokémiai működésünkben.

Ezek a kulcsok akkor hatnak, ha hosszabb időn keresztül kontempláljuk és dolgozzuk fel őket. Minden kulcs egy különleges üzenetet tartalmaz, és ezek befogadásához hosszabb idő szükséges azért, hogy tényleges változások történjenek az életünkben. A kontempláció sokkal többet jelent annál, hogy pusztán gondolunk valamire; egy egyetemes igazság közvetlen magunkba fogadása történik fizikai, érzelmi és mentális szinten. A Génkulcsok világába induló utazást ellazulva, türelmesen kezdjük meg. Mielőtt elkezdenénk a kontemplációt, érdemes belül lelassulni azért, hogy világosabban lássuk a dolgokat.

A tudat kódjait tartalmazó könyv


Ez egy új, a Tudat kódjait tartalmazó könyv. Ahhoz, hogy a Génkulcsokat közvetlenül alkalmazni tudd az életedre, konkrétan ismerned kell azt, hogy mely kódok, és hogyan vonatkoznak rád. Minden biológiai kód életed egy meghatározott időpontjában válik aktívvá. Ezek az időpontok sok mindent elárulnak rólad.

Amikor elolvasod a Bevezetést a Génkulcsokba, ott szó lesz Hologenetikus Profilodról. Profilod a születésed pontos időpontjából és helyszínéből állapítható meg, és ingyenesen letölthető innen. Ha letöltötted, akkor kezdődhet meg komolyabban a kontemplációd, mivel ez a profil tartalmazza azokat a meghatározott Génkulcsokat, amelyek döntően befolyásolják életcélodat, kapcsolataidat és anyagi jólétedet.

A Génkulcsok, mint kreatív útitársak


A Génkulcsokat többféleképpen használhatod, például jóskönyvként, az eredeti Ji King szellemében. Megteheted, hogy véletlenszerűen felnyitod, ha valamilyen kérdésed van, vagy valamilyen kihívás előtt állsz. Ilyen helyzetekben az éppen olvasott Génkulcs gyakran különös módon rávilágít a kérdés rejtett lényegére.

A könyv végén találsz egy kifejezéseket tartalmazó listát, az úgy nevezett Tudat Spektrumát. Ebben megtalálható a 64 Génkulcs elnevezése mindhárom frekvenciaszinten. Ha valamilyen Árnyékállapotot élsz meg, vagy valaki részéről negatív viselkedést tapasztalsz, átnézheted a különböző Árnyékokat tartalmazó kifejezéseket, és megkeresheted az adott állapotra illő Génkulcsot. Ha ezt elolvasod, az segíthet meglátni az állapot mögött egy magasabb tudatossági szintet, és sokat segíthet abban is, hogy nagyobb együttérzéssel fordulj önmagad és mások felé.

Akárhogyan is használod a Génkulcsokról szóló könyvet, az – rendeltetése szerint – egy folyamatos, kreatív társ lesz az életedben, nem egy olyan könyv, amelyet egyszer elolvasol, és azután félreteszel. Mivel ez egy nyitott rendszer, előtted is nyitva áll az a lehetőség, hogy új utakat találj ki használatukra és az életedben való alkalmazásukra. A legfontosabb az, hogy használd a képzelőerődet, és élvezd az utazást!

Részlet a könyvből