Génkulcsok Körnaptár 2024-re

Megjelent a 2024-es Körnaptár!


Szobád dísze lehet és végigkövetheted rajta a Génkulcsok aktiválódását, valamint megfeleléseiket az évszakváltásokkal, asztrológiai jegyekkel és a holdciklusokkal az év során. A körnaptáron megtalálod az egyes Génkulcsokhoz tartozó Ajándékfrekvencia  kulcsszavát és hexagramját is.

A naptár 32×32 cm-es méretben elnyűhetetlen monotex fóliára nyomtatva készült és már kapható a Génkulcsok webáruházban (https://genkulcsok.hu/webaruhaz/).

Minden naptár mellé leírást csatolunk, amely részletes tájékoztatást ad a naptár használatához.

Elkészítéséért hálás köszönet Novák Tamás-nak, Joó Mariann-nak és a tervezőnek Markéta Doubravská-nak! ❤

Aktivációs Szekvencia Online Tanulókör indul

Aktivációs Szekvencia

Online tanulókör indul 2024 januárjában


Szeretnéd megérteni, hogy miért vagy itt, mi a tennivalód az életben, milyen fejlődési utat kell bejárnod, mi tesz egészségessé, és mi az az esszencia, amely lényed mélyéről kibontakozhat? Ezt a négy témát: a Génkulcs Profil első négy Szféráját járjuk be az Aktivációs Szekvencia tanulókör öt foglalkozásán.

A Génkulcsok végső célja a mindenkiben jelenlévő egyéni „géniusz” feltárása – az, hogy megértsük és megszeressük magunkat, életünket, sorsunkat, és hasznosítani tudjuk kreatív teremtőerőnket. Az egyéni kibontakozással egyidejűleg arra törekszünk, hogy megnyissuk szívünket a többi ember felé, és hitelesen, szabadon, szeretettel tudjunk kapcsolódni a hozzánk legközelebb állókhoz csakúgy, mint tágabb közösségeinkhez, és végső soron minden embertársunkhoz és a világhoz.
A Génkulcsok rendszere – a Génkulcsok (Gene Keys) című könyv, a Génkulcs profil és a lelkünk mélyére vezető személyes úton végig kísérő Arany út program – lehetővé teszi a génjeinkben rejlő lehetőségek teljes feltárását. Ezt az utat mindannyian egyedül tesszük meg, de az utazás együtt, egymást támogatva sokkal intenzívebb és szórakoztatóbb élmény!
Ezt a célt szolgálja a Génkulcsok tanulókör. Öt hónap alatt bejárjuk Aktivációs Szekvenciánk négy Szféráját és három útját kölcsönös figyelmet, megosztási lehetőséget és támogatást biztosítva egymásnak. Minden hónapban egy-egy „Szférának”, – életterületnek – szenteljük figyelmünket és az ahhoz kapcsolódó Génkulcsunkon és vonalunkon szemlélődünk. Utunk állomásai lesznek: a Tennivalód az Életben Szféra, A Kihívás Útja, a Fejlődésed Útja Szféra, az Áttörés Útja, a Ragyogásod Szféra, Alapstabilitásod Útja és az Életcélod Szféra, végül összegezzük a megtett út tanulságait, kitekintve az előttünk álló Vénusz Szekvenciára.
A Génkulcsok című könyvről, az egyéni Génkulcs profilról és az Arany Útról további információ a www.genkulcsok.hu honlapon található, ahol ingyenes letölthető a személyre szabott profil.

A tanulókörben:
Az öt alkalom során havonta egyszer találkozunk online – Zoomon – a csoportban.
A találkozókon megismerkedünk a Szférákkal, a Vonalakkal, valamint személyes Génkulcsainkkal, és azok életünk hétköznapi és tágabb dimenzióira gyakorolt hatásával. Azt vizsgáljuk, hogyan nyilvánulnak meg a Génkulcsok és a Vonalak gondolatainkban, érzelmeinkben, kapcsolatainkban, munkánkban, egészségünkben, életünk alakulásában.
Elmélyülünk a profilunkban szereplő Génkulcsok frekvenciáiban, és a kör biztonságos, meghitt közegében mód van a személyes élmények, tapasztalatok, kérdések megosztására.
A találkozókat vezeti: Nagy Katalin, a Génkulcsok nagykövete,
pszichológiai tanácsadó
www. nagykatalin.hu
Jelentkezés és további információ: nakati.metanoia@gmail.com, +36 06 20 4201240

 

Egyéni tanácsadás

Egyéni tanácsadás

Génkulcs Profilod életre keltése


  • Ha szeretnéd pontosabban megérteni mi mindent tartalmaz Génkulcs Profilod
  • Ha keresed az utad és foglalkoztat, hogy mi az életfeladatod, mik a legfontosabb témák az életedben
  • Ha ismétlődő, megoldhatatlannak tűnő problémák vannak a kapcsolataidban
  • Ha nem találod a párod, vagy nem tudsz megmaradni egy párkapcsolatban
  • Ha sokat idegeskedsz, gyakran indokolatlanul feszült és dühös vagy, vagy éppen levertnek, kedvetlennek, erőtlennek érzed magad
  • Ha olyan tevékenységet keresel, amely végre meghozza számodra a beteljesülést, a sikert és a jólétet

Akkor érdemes megismerned a Génkulcsaidban rejlő potenciált. Profilodból megértheted, hogy miről szólnak életed kihívásai, és milyen távlatokat nyithat meg előtted Árnyékaid elfogadása és integrálása.

A tanácsadás személyre szabott Human Design és Génkulcs Profilod alapján történik. Génkulcs Profilod letölthető itt:

Génkulcs Profil

A profilok áttekintése optimálisan három alkalmat igényel, de igény esetén eseti konzultáció is lehetséges személyesen vagy Skype-on.

Jelentkezés és további információ:

Nagy Katalin


A konzultációk időtartalma alkalmanként:
90 perc 

Az első konzultáció ára:
22 000 Ft

A további konzultációk ára alkalmanként:

90 perc: 18 000 Ft

60 perc: 15 000 Ft

 


telefon:
+36 20 420 1240

e-mail:
info@genkulcsok.hu

 

Génkulcsok körnaptár 2023-ra

Megjelent a 2023-as Körnaptár!


Szobád dísze lehet és végigkövetheted rajta a Génkulcsok aktiválódását, valamint megfeleléseiket az évszakváltásokkal, asztrológiai jegyekkel és a holdciklusokkal az év során. A körnaptáron megtalálod az egyes Génkulcsokhoz tartozó hexagramot és az Ajándék kulcsszavát.

A naptár 32×32 cm-es méretben elnyűhetetlen monotex fóliára nyomtatva készült és már kapható a Génkulcsok webáruházban (https://genkulcsok.hu/webaruhaz/).

Minden naptár mellé leírást csatolunk, amely részletes tájékoztatást ad a naptár használatához.

Elkészítéséért hálás köszönet Novák Tamás-nak, Joó Mariann-nak és a tervezőnek Markéta Doubravská-nak! ❤

Újjászületés szekvencia

Újjászületés szekvencia

 

A Génkulcsok Aktivációs Szekvenciának egy csodálatos új útvonala


Richard Rudd ebben a videóban bemutatja a Génkulcsok Aktivációs Szekvenciának egy csodálatos új útvonalát – az Újjászületés Szekvenciát, amely a haldoklás folyamatának négy szakaszát írja le. Ez egy egyszerű, inspiráló térkép, amelyet bárki bármikor kontemplálhat, és nagy segítség lehet ahhoz, hogy átlássunk a halál illúzióján. Mindez megrendítő és vigasztaló kontempláció lehet azok számára, akik készülnek a halálra, vagy haldokló közelében vannak, illetve nagyobb változás elé néznek.

 

 

A videóban szereplő ábra:

 

Génkulcsos elvonulás a Bükkben

Génkulcsos elvonulás 2021

Négy napos elvonulás a Bükkben augusztus 11-14. között


Az elvonulás célja az, hogy meghitt, tiszta természeti környezetben a Génkulcsok szeretetteljes erőterében önmagunkra és egymásra hangolódhassunk. Megközelítésünk alapja a kontempláció, belső és külső tapasztalásaink nyitott, szelíd, együttérző megélése – engedjük, elfogadjuk, magunkhoz öleljük azokat.

Minden nap tartunk csoporttalálkozót élményeink megosztása céljából, és minden nap kirándulunk. Ha jól esik, este táncolhatunk Maonával.A részvevők létszáma maximum 14 fő

A Génkulcsos programok felelőse: Nagy Katalin
A kirándulásokat vezeti: Balog Tibor
MAona tánc: Ragoncza Anna

Várható költség: szállás, reggeli és meleg vacsora 4 nap/3 éjszakára egy főre kb 35000-40000 Ft (létszámtól függően).

Jelentkezés és további információ:

Nagy Katalin: nakati.metanoia@gmail.com 20 4201240
Ragoncza Anna: 30 7896595

https://www.facebook.com/events/4486126944733389/

 

MÉLYMERÜLÉS GÉNIUSZODBA – MEGNYÍLT A REGISZTRÁCIÓ

MÉLYMERÜLÉS GÉNIUSZODBA – Megnyílt a regisztráció

Négy hónapos online elvonulás


Négy hónapos online elvonulás indul júliusban a nemzetközi Génkulcsok közösséggel angol nyelven.

Már jelentkezhetsz, ha elérkezettnek érzed a pillanatot, hogy elindulj a Génkulcsok mély átalakulást megnyitó útján, és tudsz angolul, neked szól ez a folyamat.

Minden hónapban az Aktivációs Szekvencia egy-egy szférájára fókuszálunk, élő webináriumok, közösségi találkozók és online közösség támogatásával. A mélymerülés több mint egy online tanfolyam: új fejezetet nyithat magasabb rendű életcélod megtestesülése útján, segíthet abban, hogy mindennapi életedben megtaláld ehhez szükséges lépéseket kívül és belül.

Kellő számú jelentkező esetén minden hónapban tartunk magyar nyelvű közösségi találkozókat is (az angol mellett) a felmerülő kérdések és élmények megosztásához.

 

Jelentkezés a tanfolyamra: https://genekeys.com/deep-dive-genius/ref/207/

 

Megjelent az Arany Út harmadik kötete, a Jólét

Megjelent az Arany Út harmadik kötete, a Jólét

Útmutató Gyöngy szenkvenciádhoz


Legnagyobb örömünkre megjelent az Arany Út harmadik kötete, a Jólét, amely a Gyöngy Szekvenciával felteszi a koronát az egész folyamatra.

A Gyöngy segít abban, hogy ráérezz magasabb rendű hivatásodra, és azt a világ szolgálatába állítva valódi jólétet teremts az életedben és a világban. Ez a könyv neked szól, ha Génkulcsaid révén szeretnéd megérteni, hogy hol a helyed a társadalomban és az üzleti életben, milyen együttműködési és vállalkozási forma való neked, mi a pénz szerepe az életedben és hogyan tudsz a mindennapjaidban harmóniát teremteni.
 

Hálásan köszönjük a hozzájárulást mindenkinek, aki előrendelésével támogatta a könyv megjelenését! A héten postázzuk az előrendelt könyveket.

A könyv személyesen átvehető a CikkCakk Studióban minden kedden és pénteken 15.00 és 19.00 óra között. Cím: Kossuth Lajos utca 14-16 (Paloma Udvar) az udvarban jobbra.

 
Ára: 4500 Ft

Kosárba teszem

 

Génkulcsok Vénusz Szekvencia Online

Génkulcsok Vénusz Szekvencia Online Tanulókör indul április 21-én

Szíved megnyitása – hét hónap a Vénusz Szekvencia útján


Szeretnéd megélni, hogy kapcsolataid ne konfliktusok és fájdalom forrásai legyenek, hanem szíved megnyílásához vezessenek?

A Vénusz Szekvencia lépései elvezetnek a szabadság és a tartós szeretet állapotába, segítenek a kapcsolataidat beárnyékoló régi negatív mintázatok elengedésében és abban, hogy a benned rejlő szeretet megnyíljon és kiáradjon mindennapjaidba.

A Génkulcsok végső célja a mindenkiben jelenlévő egyéni „géniusz” feltárása – az, hogy megértsük és megszeressük magunkat, életünket, sorsunkat, és hasznosítani tudjuk kreatív teremtőerőnket. Az egyéni kibontakozással egyidejűleg arra törekszünk, hogy megnyissuk szívünket a többi ember felé, és hitelesen, szabadon, szeretettel tudjunk kapcsolódni a hozzánk legközelebb állókhoz csakúgy, mint tágabb közösségeinkhez, és végső soron minden embertársunkhoz és a világhoz.

A Génkulcsok rendszere – a Génkulcsok (Gene Keys) című könyv, a Génkulcs profil és a lelkünk mélyére vezető személyes úton végig kísérő Arany út program – lehetővé teszi a génjeinkben rejlő lehetőségek teljes feltárását. Ezt az utat mindannyian egyedül tesszük meg, de az utazás együtt, egymást támogatva sokkal intenzívebb és szórakoztatóbb élmény! Ezt a célt szolgálja a Génkulcsok tanulókör.

Hét hónap alatt bejárjuk Vénusz Szekvenciánk hat Szféráját és öt Útját kölcsönös figyelmet, megosztási lehetőséget és támogatást biztosítva egymásnak. Minden hónapban egy-egy „Szférának”, – életterületnek – szenteljük figyelmünket és az ahhoz kapcsolódó Génkulcsunkon és vonalunkon szemlélődünk. Utunk állomásai lesznek: az Életfeladatod, Vonzásmeződ, IQ-d, EQ-d, SQ-d és a Mag Szférája, valamint az ezeket összekötő Utak – a Dharma, a Karma, az Intelligencia, a Szeretet és a Feleszmélés Útja, majd végül végül a hetedik találkozón összegezzük a megtett út tanulságait, kitekintve az előttünk álló Gyöngy Szekvenciára.

A tanulókörben:
A hét alkalom során havonta egyszer találkozunk online – Zoomon – a csoportban.
A találkozókon megismerkedünk a Szférákkal, a Vonalakkal, valamint személyes Génkulcsainkkal, és azok életünk hétköznapi és tágabb dimenzióira gyakorolt hatásával. Azt vizsgáljuk, hogyan nyilvánulnak meg a Génkulcsok és a Vonalak gondolatainkban, érzelmeinkben, kapcsolatainkban, munkánkban, egészségünkben, életünk alakulásában.
Elmélyülünk a profilunkban szereplő Génkulcsok frekvenciáiban, és a kör biztonságos, meghitt közegében mód van a személyes élmények, tapasztalatok, kérdések megosztására.

További információ: a Facebook oldalunkon

 

Génkulcsok Aktivációs Szekvencia Online Tanulókör

Génkulcsok Aktivációs Szekvencia Online Tanulókör indul március 3-án

Öt hónap az Arany Úton


Szeretnéd megérteni, hogy miért vagy itt, mi a tennivalód az életben, milyen fejlődési utat kell bejárnod, mi tesz egészségessé, és mi az az esszencia, amely lényed mélyéről kibontakozhat? Ezt a négy témát: a Génkulcs Profil első négy Szféráját járjuk be az Aktivációs Szekvencia tanulókör öt foglalkozásán.

A Génkulcsok végső célja a mindenkiben jelenlévő egyéni „géniusz” feltárása – az, hogy megértsük és megszeressük magunkat, életünket, sorsunkat, és hasznosítani tudjuk kreatív teremtőerőnket. Az egyéni kibontakozással egyidejűleg arra törekszünk, hogy megnyissuk szívünket a többi ember felé, és hitelesen, szabadon, szeretettel tudjunk kapcsolódni a hozzánk legközelebb állókhoz csakúgy, mint tágabb közösségeinkhez, és végső soron minden embertársunkhoz és a világhoz.

Öt hónap alatt bejárjuk Aktivációs Szekvenciánk négy Szféráját és három útját kölcsönös figyelmet, megosztási lehetőséget és támogatást biztosítva egymásnak. Minden hónapban egy-egy „Szférának”, – életterületnek – szenteljük figyelmünket és az ahhoz kapcsolódó Génkulcsunkon és vonalunkon szemlélődünk. Utunk állomásai lesznek: a Tennivalód az Életben Szféra, A Kihívás Útja, a Fejlődésed Útja Szféra, az Áttörés Útja, a Ragyogásod Szféra, Alapstabilitásod Útja és az Életcélod Szféra, végül összegezzük a megtett út tanulságait, kitekintve az előttünk álló Vénusz Szekvenciára.

Az öt alkalom során havonta egyszer találkozunk Zoomon a csoportban.

A találkozókon megismerkedünk a Szférákkal, a Vonalakkal, valamint személyes Génkulcsainkkal, és azok életünk hétköznapi és tágabb dimenzióira gyakorolt hatásával. Azt vizsgáljuk, hogyan nyilvánulnak meg a Génkulcsok és a Vonalak gondolatainkban, érzelmeinkben, kapcsolatainkban, munkánkban, egészségünkben, életünk alakulásában. Elmélyülünk a profilunkban szereplő Génkulcsok frekvenciáiban, és a kör biztonságos, meghitt közegében mód van a személyes élmények, tapasztalatok, kérdések megosztására.

További információ: a Facebook oldalunkon

 

Génkulcsok körnaptár 2021-re

Génkulcsok körnaptár 2021-re

Hordozható és fali változatban is kapható


A körnaptáron egész évben nyomon követhető a Génkulcsok aktiválódásának sorrendje, és kontemplálhatók a Génkulcsok és a különböző rendszerek (az asztrológiai csillagjegyek, a Pa kua trigramok és a holdfázisok) kölcsönhatásai.
 
A színes laminált naptár két változatban (30×30 cm és 40×40 cm) kapható részletes magyar nyelvű leírással 3900 Ft illetve 4900 Ft-os áron.
A kisebb méretű hordozható, a nagyobb falra ajánlott.

 

A naptár személyesen átvehető a CikkCakk Studióban minden kedden és pénteken 15.00 és 19.00 óra között. Cím: Kossuth Lajos utca 14-16 (Paloma Udvar) az udvarban jobbra.

Megvásárolható itt

 

Génkulcsok – Online egyéni konzultáció

Génkulcsok – Online egyéni konzultáció

Génkulcs profilod életre keltése Nagy Katalinnal


2020. június 23-tól minden kedden, szerdán és csütörtökön 16.00-17.30 óra között jöhetsz hozzám online egyéni Génkulcsok-konzultációra.

· Gyere, ha jól esne egy óra, amikor csak rád és a profilodra figyelek.
· Fordulhatsz hozzám, ha szeretnéd jobban érteni a profilodat, vagy annak valamelyik Szféráját, Génkulcsát, esetleg a Vonalaid jelentését.

Minden hónapban felajánlok egy-egy jelentkezőnek egy ingyenes és egy félárú konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy személyes konzultációt, de ebben a jelenlegi anyagi helyzeted megakadályoz, keress meg nyugodtan, ez a lehetőség neked szól!

Jelentkezés: Nagy Katalin 20 4201240, info@genkulcsok.hu

További információ az eseménynél:

https://www.facebook.com/events/287251552328863/

 

Az öt létszükséglet

Az öt létszükséglet

Richard Rudd legújabb videója


Ebben a videóban Richard az emberi élet öt létszükségletéről mesél, avagy milyen lehetne ez a világ, ha minden ember megtalálná magasabb rendű célját az életben.

A fordításért hálás köszönet Nikoletta Darvainak, a feliratokért Nagyistván Gábornak!

A videó linkjét itt találjátok:
https://youtu.be/ap6Xc4pS5C0

Kérünk iratkozzatok fel a YouTube csatornákra, ahol mindig az aktuális videóinkkal várunk Benneteket.

A kontempláció művészete 4 – Az átfordulás áttörései

A kontempláció művészete 4 – Az átfordulás áttörései

Richard Rudd legújabb videója


A kontempláció csodálatos érzelmi felszabadulást eredményezhet! Ebben a videóban Richard elmesél egy ilyen érzelmi “Átfordulást”, amely egyszer s mindenkorra megváltoztatta az édesapjához fűződő kapcsolatát.

A fordításért hálás köszönet Dr. Koncz Marinának, a feliratokért Nagyistván Gábornak!

A videó linkjét itt találjátok:
https://youtu.be/Oh9BXvMzTnI

Kérünk iratkozzatok fel a YouTube csatornákra, ahol mindig az aktuális videóinkkal várunk Benneteket.

Élő meditáció Richard Rudd-dal – március 21-én

Élő meditáció Richard Rudd-dal – március 21-én

Szombat este magyar idő szerint 21 órakor


Szombat este magyar idő szerint 21 órakor globális élő meditáció lesz Richard Rudd vezetésével a tavaszi napéjegyenlőség alkalmából.

“A Nagy Változás – hogyan ragyoghat fényünk e turbulens időkben” című vezetett meditációhoz ezen a linken csatlakozhattok:

https://genekeys.com/live/

A közvetítés élőben zajló bevezetővel kezdődik, amelyet egy előre rögzített meditáció követ, majd a meditációt követően újabb élő adás következik Richard Rudd-dal.

A vezetett meditáció magyar nyelvű szövege ezen az oldalon https://genekeys.com/live/ lejjebb görgetve megtalálható és letölthető (Hungarian).

Érdemes csatlakozni akkor is, ha nem érted pontosan az angol szöveget, mert az együttes meditáció nagy erejű és nagy hatású élmény. Hamarosan készül majd egy magyar nyelvű zenével kísért felvétel is a meditációról…

Decemberben újra online Génkulcsos találkozó

Decemberben újra online Génkulcsos találkozó

Találkozzunk az éterben!


December 15-én vasárnap este 18.30-20.00 között tartjuk Kiss Verával a második online Génkulcsos találkozót minden új és régi barátunkkal! Célunk az, hogy lehetőséget biztosítsunk a találkozásra azoknak is, akik távolabb élnek, vagy nehezen mozdulnak ki, de szívesen kapcsolódnának.

Gyere, ha kérdéseid vannak, szeretnél valamit megosztani vagy csak élvezni szeretnéd a társaságunkat! 🙂 Tartunk egy rövid ráhangoló meditációt, beszélünk az aktuális Génkulcs hatásairól és mindenről, amiről szeretnétek.

Részletek az eseménynél:

https://www.facebook.com/events/428450554740041/

 

Aktivációs Szekvencia online tanfolyam Richard Rudd-dal

Aktivációs Szekvencia online tanfolyam Richard Rudd-dal

Négyhónapos „virtuális elvonulás 2020 januárban


Egy kihagyhathatatlan lehetőség nyílik januárban, ha tudsz angolul és szeretnél közvetlenül Richard Rudd társaságában mélyre merülni Aktivációs Szekvenciádban.

A január 23-án kezdődő négyhónapos „virtuális elvonuláson” életre keltheted géniuszodat, azt a különleges egyedi csodát, amit csak te adhatsz a világnak! Ez a folyamat segít biztosan ráérezni arra, hogy mi a dolgod az életben, mi a legmagasabb rendű életfeladatod, és milyen lépéseket tehetsz azért, hogy mindezt valóra is váltsd önmagad és átalakuló világunk javára.

Az online tanfolyam során lesz négy élő webinar Richard Rudd-dal (ezekről felvétel is készül, amit később is újrahallgathatsz). Új meditációkat kapsz a Géniuszon végigvezető Útakról. Lesznek élő csoportmegbeszélések és közösségi találkozók a tanfolyam részvevőivel, és természetesen megkapod az összes írott tanfolyami anyagot.

Amennyiben Magyarországról lesz több jelentkező, élő vagy online konzultációkat is szervezhetünk az egyes webinarok feldolgozása céljából.

 


A virtuális elvonulás részletei és a jelentkezés feltételei itt találhatók:

https://genekeys.com/deep-dive-genius/ref/207/

(Ez az én személyes partnerlinkem, ha ezen keresztül regisztrálsz Richard Rudd tanfolyamára, azzal engem is támogatsz. NK)

 

Richard Rudd Budapesten

Richard Rudd Budapesten

 

 

A Génkulcsok és a Kontempláció művészete Budapesten


Richard Rudd, a Génkulcsok alapítója és szerzője most első ízben látogat Budapestre, hogy egy előadás, és egy egész napos műhelyfoglalkozás keretében bevezesse az érdeklődőket a Génkulcsok világába és a Kontempláció művészetébe. Ez egy különleges lehetőség arra, hogy közvetlenül a forrástól hallhasd Richard Rudd könnyed és spontán stílusban előadott sorsfordító tanítását.
A Génkulcsokban rejlő ősi tudás abban segít, hogy tiszta elmével és nyitott szívvel tudd élni a mindennapjaidat, hogy a puszta jelenléteddel könnyedséget és szépséget tudj becsempészni az életedbe, és mindazokéba, akik körülvesznek.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, ha tudni szeretnéd, hogy
– miért vagy itt, mi az életfeladatod,
– hogyan járhatja át kapcsolataidat a szeretet,
– hogyan teremthetsz virágzó jólétet az életedben.Az előadás időpontja: 2019. június 5. 19.00-20.30

Műhelyfoglalkozás: 2019. június 6. 9.30-16.30

Jegyek elővételben (március 18-ig kedvezményesen) megvásárolhatók.


Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://goo.gl/forms/CS2DZWiYoFKDsYDO2


Friss információk elérhetőek az eseménynél:

https://www.facebook.com/events/407287323371311/

Interjút készítettünk Richard Rudd-dal

2017 május


Májusban interjút készítettünk Richard Rudd-dal a Génkulcsok könyv magyarországi megjelenése alkalmából.
Az interjút Kiss Vera és Nagy Katalin készítette, köszönjük a videó feliratozását és utómunkáját Bilsiczki Gyulának.