A Hét szent Pecsét, A Kegyelem kapui

A Hét szent Pecsét, A Kegyelem kapui


A Hét Szent Pecsét világában tett utazás túlmutat azokon a határokon, ahol a legtöbb ember az életét tölti. Ez az utazás átvezet az időt és a teret összefűző Fény birodalmába, és egy napon eljuttat minket a végtelenbe, abba a határtalan világba, amelyet Isteninek nevezünk.

Ez a könyv egy gyönyörű bevezetés a Hét Szent Pecsét misztikus bölcsességébe, amelynek célja, hogy felszabadítsa a Kegyelem erejét az életedben. A könyv tartalmazza a Hét Pecsét működésének leírását, a Hét Invokációt, valamint a hozzájuk kapcsolódó imákat és áldásokat. Ez a Génkulcsok rendszerének részét képező nagyerejű spirituális gyakorlat gyökeresen átalakíthatja az életedet.

„A Hét Szent Pecsét az emberiség felébredésének folyamatát írja le az involúció és a Kegyelem áramlatainak hatására. A Hét Pecsét feltörésének allegorikus leírása Szent János Jelenések Könyvében található, és úgy értelmezhető, mint az emberi DNSben előre programozott felébredési kódok szekvenciája. Amint misztikus értelemben mind a Hét Pecsét „feltöretik”, meggyógyul az emberekben – egyéni és kollektív szinten is – a szenvedés minden aspektusa. A Hét Pecsétről szóló tanítás a 22. Génkulcsban található, amelynek legmagasabb aspektusa a Kegyelem. A Vénusz Szekvencia tanításából pontosan megérthetjük azt, hogy honnan ered a szenvedésünk, és milyen alapmintázatai vannak. Amint tudatosságunk egyre mélyebben behatol ezekbe az Árnyékmintázatokba, tudatosulhat bennünk az, hogy a Hét Pecsét hogyan hat az egyéni felébredési folyamatunkra. Még mélyebb szinteken azt is megtapasztalhatjuk, hogy azok hogyan nyílnak meg fokozatosan az emberiségben. Ezek a felismerések az együttérzés és a béke hullámait ébresztik fel a szívünkben.” (A Génkulcsok könyv Glosszáriumából)

 

A könyv szerzője: Richard Rudd

Fordította: Nagy Katalin és Gál Katalin

 

178 oldal, puha táblás

ISBN 978-615-01-8818-8

Könyv súlya: 0,35 kg

Ára: 5900 Ft


Kosárba teszem

 

 

A Hét szent Pecsét, A Kegyelem kapui