Könyvek

Richard Rudd


Richard Rudd nemzetközileg elismert tanító, író és díjnyertes költő. Misztikus felfedezőútja a huszas éveiben kezdődött, amikor egy három napon és éjszakán át tartó spirituális megvilágosodáson ment keresztül, amely új irányt adott az életének. Ez az élmény indította el a szellemi felfedezőúton, amely a világ számos részére elvezette.

Tanulmányai 2002-re értek össze, amikor megkezdte a Génkulcsok „közvetítéseinek” befogadását és szavakba foglalását. Műve az emberi DNS-ben rejlő varázslatos lehetőségek feltárására irányuló átfogó szintézis. A könyv megírása, a tanítások értelmezése és alkalmazási körének kidolgozása hét évbe telt. Richard Rudd a mai napig tovább tanulmányozza és gazdagítja a Génkulcsokban foglalt mély bölcseleteket, és azokat világszerte megosztja egyre növekvő hallgatóságával. 2019-ben a Watkins kiadó felmérésében a világ 100 legnagyobb hatású spirituális tanítói közé sorolták.
Richard Rudd családjával az angliai Devonban él.

„Gyakran gondolok arra, milyen nagy megtiszteltetés, hogy én lehettem a Génkulcsok bölcseletének befogadója. Remélem, hogy amikor az életem végén visszanézek, nagy megelégedettséggel tölt majd el az, hogy valami értékeset hagyhatok hátra az utánunk jövő nemzedékeknek. Ebből az egészből kiemelkedik, és – szerintem legalább is – az egész rendszer csúcspontja a Vénusz Szekvencia nevet viselő tanítás. Nagyobb változást hozott az életembe, mint a Génkulcsok bármely más aspektusa. Közvetlenül megmutatta, hogy fejlődési utamon mi a legnagyobb kihívás. Úgy vezetett végig ezeken az igencsak viharos vizeken, mint egy régi jó barát. Ha visszatekintek arra az emberre, aki a Vénusz Szekvencia megismerése előtt voltam, azt látom, hogy olyan voltam a kapcsolataimban, mint egy gyerek. Bizonyos létfontosságú leckéket soha senki nem tanított meg nekem – például azt, hogy teljes felelősséget vállaljak az érzéseimért egy adott pillanatban. Vagy az elköteleződés és a türelem fontosságát, mint azt a két hatalmas szárnyat, amelyen magasba emelkedhet a feltétel nélküli szeretet. Ma már új ember vagyok. Az biztos, hogy nem lettem tökéletes, talán annyira sem, mint sokan mások, de egy dolgot megtanultam – azt, hogy hogyan kell szeretni. Megtanultam a legnagyobb művészetet, amelyet ember elsajátíthat, hogy hogyan tudom a szeretet hiányát szeretettel viszonozni.”

Richard Rudd

Hogyan használjuk a Génkulcsokat


A Génkulcsokról szóló tanítás egy nyitott rendszer, amelyet többféleképpen lehet tanulmányozni. Más tanításokkal ellentétben, ez egy önálló tanuláson, fejlődésen alapuló, lényedben életre kelő bölcselet, nem egy kívülről jövő, meghatározott gyakorlatok, vagy tanár közvetítése útján elsajátítható rendszer. Ebben az értelemben a Génkulcsokat tekinthetjük egy kalandtúrának is, amelyet a saját életedre szabhatsz, és a saját tempódban járhatsz végig, bízva az intuíciódban és a képzelőerődben.

Kontempláció


A Génkulcsokban, mint tanításban benne rejlik az a potenciál, hogy képes felébreszteni benned egy új, erős kreatív impulzust. Ha ezt követed, szemtanúja lehetsz géniuszod megszületésének. A kontempláció (szemlélődés) a legfontosabb technika, amely ezt lehetővé teszi. Ez egy némiképp elfeledett spirituális út, amely a meditációval ellentétben nem kerüli meg teljesen az elmét, hanem inkább játékosan arra használja, hogy új, belső pályákat nyisson meg az agyunkban és a testünkben. A Génkulcsokon való kitartó, gyengéd szemlélődéssel finom változásokat hozhatunk létre biokémiai működésünkben.

Ezek a kulcsok akkor hatnak, ha hosszabb időn keresztül kontempláljuk és dolgozzuk fel őket. Minden kulcs egy különleges üzenetet tartalmaz, és ezek befogadásához hosszabb idő szükséges azért, hogy tényleges változások történjenek az életünkben. A kontempláció sokkal többet jelent annál, hogy pusztán gondolunk valamire; egy egyetemes igazság közvetlen magunkba fogadása történik fizikai, érzelmi és mentális szinten. A Génkulcsok világába induló utazást ellazulva, türelmesen kezdjük meg. Mielőtt elkezdenénk a kontemplációt, érdemes belül lelassulni azért, hogy világosabban lássuk a dolgokat.

A tudat kódjait tartalmazó könyv


Ez egy új, a Tudat kódjait tartalmazó könyv. Ahhoz, hogy a Génkulcsokat közvetlenül alkalmazni tudd az életedre, konkrétan ismerned kell azt, hogy mely kódok, és hogyan vonatkoznak rád. Minden biológiai kód életed egy meghatározott időpontjában válik aktívvá. Ezek az időpontok sok mindent elárulnak rólad.

Amikor elolvasod a Bevezetést a Génkulcsokba, ott szó lesz Hologenetikus Profilodról. Profilod a születésed pontos időpontjából és helyszínéből állapítható meg, és ingyenesen letölthető innen. Ha letöltötted, akkor kezdődhet meg komolyabban a kontemplációd, mivel ez a profil tartalmazza azokat a meghatározott Génkulcsokat, amelyek döntően befolyásolják életcélodat, kapcsolataidat és anyagi jólétedet.

A Génkulcsok, mint kreatív útitársak


A Génkulcsokat többféleképpen használhatod, például jóskönyvként, az eredeti Ji King szellemében. Megteheted, hogy véletlenszerűen felnyitod, ha valamilyen kérdésed van, vagy valamilyen kihívás előtt állsz. Ilyen helyzetekben az éppen olvasott Génkulcs gyakran különös módon rávilágít a kérdés rejtett lényegére.

A könyv végén találsz egy kifejezéseket tartalmazó listát, az úgy nevezett Tudat Spektrumát. Ebben megtalálható a 64 Génkulcs elnevezése mindhárom frekvenciaszinten. Ha valamilyen Árnyékállapotot élsz meg, vagy valaki részéről negatív viselkedést tapasztalsz, átnézheted a különböző Árnyékokat tartalmazó kifejezéseket, és megkeresheted az adott állapotra illő Génkulcsot. Ha ezt elolvasod, az segíthet meglátni az állapot mögött egy magasabb tudatossági szintet, és sokat segíthet abban is, hogy nagyobb együttérzéssel fordulj önmagad és mások felé.

Akárhogyan is használod a Génkulcsokról szóló könyvet, az – rendeltetése szerint – egy folyamatos, kreatív társ lesz az életedben, nem egy olyan könyv, amelyet egyszer elolvasol, és azután félreteszel. Mivel ez egy nyitott rendszer, előtted is nyitva áll az a lehetőség, hogy új utakat találj ki használatukra és az életedben való alkalmazásukra. A legfontosabb az, hogy használd a képzelőerődet, és élvezd az utazást!

Részlet a Génkulcsok című könyvből