Arany út – Géniusz

Az Arany Út első kötete: Géniusz – Útmutató Aktivációs Szekvenciádhoz


Az Arany Út a Hologenetikus Profil 11 Szféráján végigvezető mély önismereti folyamat, amely a génjeidben kódolt mintázatok feltárásával lehetővé teszi, hogy frekvenciád fokozatos emelkedésével eljuss a benned rejlő legteljesebb potenciál kibontakoztatásához. Az Arany út magában foglalja az Aktivációs-, a Vénusz- és a Gyöngy Szekvenciákat, és leírja az emberi tudat természetes fejlődési útját.

A Géniusz című kötet lépésről lépésre végigvezet Aktivációs Szekvenciádon, és ezzel megkezdődhet felfedező utad Hologenetikus Profilod világában. Az Arany Út első szekvenciáját négy Legfőbb Ajándékod alkotja; ez a négy archetípus életed legmeghatározóbb témáit tartalmazza. Ezek alapos körbejárásával eljuthatsz magasabb rendű életcélod feltárásához. Az Aktivációs Szekvencia a Génkulcsok könyvvel együtt tanulmányozva megmutatja életed legnagyobb kihívásait, és azt, hogy hogyan bontakozhat ki ezekből legmagasabb rendű géniuszod. Ez a könyv tartalmazza az Aktivációs Szekvencia minden fő elemét: a Szférák, az Utak és a Vonalak leírását és kulcsszavait, valamint azt is megmutatja, hogyan alkalmazhatod felismeréseidet a gyakorlatban, mindennnapi életedben.

„Az Arany Út lehetővé teszi azt, hogy a Génkulcsokat beépítsd mindennapi életedbe. A rendszer úgy van megalkotva, hogy hosszabb időn át tanulmányozva magadba szívd a felismeréseket, és megtapasztald a benne rejlő átalakító erőt. Az Arany Út kontemplálása folyamatosan arra emlékeztet, hogy engedd át magad az életnek. Arra unszol, hogy hallgass a Vízszem benned élő finom bölcsességére, és együttérzéssel támogat, hogy megküzdj azzal a sok kihívással, amellyel akkor találkozol, ha csak a Tűzszemre – érzelmeidre és vágyaidra hallgatsz. Az Arany Út potenciálja abban rejlik, hogy az alkímia titkaira emlékeztet: arra, hogy a tüzet helyezd a víz alá. A folyamat azzal jár, hogy fokozatosan egyensúlyba kerülsz, és felszínre kerül sok rejtett adottságod. Az Arany Út végső soron nem más, mint egy gazdag belső utazás az Én rejtelmeinek mélyére. Mivel misztérium, nem jósolható meg előre, hogy mi minden történhet az életedben, ha ezt az utat követed. Az egyetlen mód arra, hogy kiderüljön, ha bátran elindulsz, bízol a belső fényben, amely már most ott van benned.”

 

A könyv szerzője: Richard Rudd

Fordította: Nagy Katalin

 

112 oldal, puha táblás

ISBN 978-615-00-4037-0

Könyv súlya: 0,2 kg

Ára: 4300 Ft

Kosárba teszem

 

 

Az Arany Út első kötete: Géniusz – Útmutató Aktivációs Szekvenciádhoz