Aktivációs Szekvencia online tanfolyam Richard Rudd-dal

Aktivációs Szekvencia online tanfolyam Richard Rudd-dal

Négyhónapos „virtuális elvonulás 2020 januárban


Egy kihagyhathatatlan lehetőség nyílik januárban, ha tudsz angolul és szeretnél közvetlenül Richard Rudd társaságában mélyre merülni Aktivációs Szekvenciádban.

A január 23-án kezdődő négyhónapos „virtuális elvonuláson” életre keltheted géniuszodat, azt a különleges egyedi csodát, amit csak te adhatsz a világnak! Ez a folyamat segít biztosan ráérezni arra, hogy mi a dolgod az életben, mi a legmagasabb rendű életfeladatod, és milyen lépéseket tehetsz azért, hogy mindezt valóra is váltsd önmagad és átalakuló világunk javára.

Az online tanfolyam során lesz négy élő webinar Richard Rudd-dal (ezekről felvétel is készül, amit később is újrahallgathatsz). Új meditációkat kapsz a Géniuszon végigvezető Útakról. Lesznek élő csoportmegbeszélések és közösségi találkozók a tanfolyam részvevőivel, és természetesen megkapod az összes írott tanfolyami anyagot.

Amennyiben Magyarországról lesz több jelentkező, élő vagy online konzultációkat is szervezhetünk az egyes webinarok feldolgozása céljából.

 


A virtuális elvonulás részletei és a jelentkezés feltételei itt találhatók:

https://genekeys.com/deep-dive-genius/ref/207/

(Ez az én személyes partnerlinkem, ha ezen keresztül regisztrálsz Richard Rudd tanfolyamára, azzal engem is támogatsz. NK)