Arany Út – Jólét

5000 Ft

Cikkszám: ISBN 978-615-81275-3-0 Kategória:

Leírás

Az Arany Út a Hologenetikus Profil 11 Szféráján végigvezető mély önismereti folyamat, amely a génjeidben kódolt mintázatok feltárásával lehetővé teszi, hogy frekvenciád fokozatos emelkedésével eljuss a benned rejlő legteljesebb potenciál kibontakoztatásához. Az Arany út magában foglalja az Aktivációs-, a Vénusz- és a Gyöngy Szekvenciákat, és leírja az emberi tudat természetes fejlődési útját.

A Jólét című kötet lépésről lépésre végigvezet Gyöngy Szekvenciádon, az Arany Út harmadik szakaszán, amely révén átültetheted a gyakorlatba minden eddigi kontemplációd eredményeit. A Gyöngy Szekvencia segít abban, hogy ráérezz magasabb rendű hivatásodra, és azt a világ szolgálatába állítva valódi jólétet teremts az életedben és a világban. Ez a könyv neked szól, ha Génkulcsaid révén szeretnéd megérteni, hogy hol a helyed az üzleti életben, milyen együttműködési és vállalkozási forma való neked, mi a pénz szerepe az életedben. Ez a könyv friss levegővel járja át kapkodó, túlterhelt hétköznapjaidat, és ráébreszt arra, hogy jólétet és gazdagságot teremthetsz pusztán azáltal, hogy önmagad vagy.

Virágozni annyi, mint szolgálni. Amikor a Vénusz Szekvenciában teljesen megnyílik a szívünk, szétárad bennünk az a vágy, hogy minél szélesebb körben megosszuk a szeretetünket. A feltétel nélküli szeretet egy olyan egészséges nyomást jelent bennünk, amely fénylő esőfelhőként keresi a száraz legelőt, amelyet megöntözhet. Gyöngy Szekvenciád segíteni fog abban, hogy meglásd, hogy „tervrajzod szerint” hol és hogyan szolgálhatod legjobban magasabb rendű életcélodat.

Ez a kötet tartalmazza a Gyöngy Szekvencia minden fő elemét: a Szférák, az Utak és a Vonalak leírását és kulcsszavait, valamint azt is megmutatja, hogyan alkalmazhatod felismeréseidet a gyakorlatban, mindennnapi életedben, munkádban és közösségi tevékenységeidben.

A könyv szerzője: Richard Rudd
Fordította: Nagy Katalin

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 14.5 × 22.3 × 1.2 cm
Borító

Puha táblás

Oldalak száma

153 oldal