Arany Út – Szeretet

5800 Ft

Cikkszám: ISBN 9786158127516 Kategória:

Leírás

Az Arany Út a Hologenetikus Profil 11 Szféráján végigvezető mély önismereti folyamat, amely a génjeidben kódolt mintázatok feltárásával lehetővé teszi, hogy frekvenciád fokozatos emelkedésével eljuss a benned rejlő legteljesebb potenciál kibontakoztatásához. Az Arany út magában foglalja az Aktivációs-, a Vénusz- és a Gyöngy Szekvenciákat, és leírja az emberi tudat természetes fejlődési útját.

A Szeretet című kötet lépésről lépésre végigvezet Vénusz Szekvenciádon, az Arany Út második szakaszán, amely az emberi kapcsolatokra összpontosít. Mindennapi életedet és kapcsolataidat használja fűtőanyagként spirituális átalakulásodhoz. A Vénusz Szekvencia egy különleges utazás, amely a Génkulcsok könyvvel együtt tanulmányozva segít abban, hogy gyengéden feltáruljanak védelmi mechanizmusaid, mentális hiedelmeid, és minden olyan árnyékműködésed, amely szereteted útjában áll. Mindez azt az ígéretet hordozza, hogy szíved megnyílhat, és tartósan nyitva is maradhat.

S hogy ez mit jelent? Például azt, hogy képes vagy-e nyitott maradni, ha éles bírálat ér? Elég szeretet van benned önmagad iránt akkor is, amikor kegyetlenül elutasít valaki? Képes vagy arra, hogy azonnal megbocsáss, ha megbántanak? El tudod képzelni mindezt? Ahhoz, hogy képes legyél nyitott szívvel élni, először emlékezned kell arra, hogy milyen érzés is az. Mindez valószínűleg időbe fog telni. Ez nem egy gyorstalpaló, de ha végigjárod, ez lesz életed legnagyobb kalandja. Semmilyen külső történés nem mérhető a beteljesedés azon mélységéhez, amely e rendkívüli folyamat által elérhető.

Ez az útmutató a Vénusz Szekvencia végigjárásával megmutatja az összes akadályt, amely a szíved megnyílásának útjában áll. Ez a kötet tartalmazza a Vénusz Szekvencia minden fő elemét: a Szférák, az Utak és a Vonalak leírását és kulcsszavait, valamint azt is megmutatja, hogyan alkalmazhatod felismeréseidet a gyakorlatban, mindennnapi életedben, kapcsolataidban.

A könyv szerzője: Richard Rudd
Fordította: Nagy Katalin

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 14.5 × 22.3 × 1.7 cm
Borító

Puha táblás

Oldalak száma

244 oldal