Génkulcsok

8500 Ft

Cikkszám: ISBN 978-615-81275-2-3 Kategória:

Leírás

A Génkulcsok című könyv az ősi kínai Ji King 64 egyetemes archetípusát értelmezi újra – közérthető, költői nyelven. A korokon és spirituális rendszereken átívelő időtlen bölcseletet Richard Rudd angol költő, író, tanító „töltötte le”. A szöveg olyan kódokat tartalmaz, amely közvetlenül szólnak génjeinkhez, és feltárják a lényünk mélyén rejlő végtelen potenciált, egyediséget, kreativitást. A könyv szövege szemlélődés útján kel életre bennünk, és teljesen új szintre emelheti életünket. A Génkulcsokat a magyar mellett német, orosz, dán, román, bolgár, cseh, japán, kínai, héber és koreai nyelvre is lefordították.

A magyarul 2017 januárjában megjelent könyv – immáron második kiadása – pótolhatatlan útitárs lehet a mindennapjaidhoz, az életedben lévő nehézségek megértéséhez és átalakításához. A Génkulcsok segítenek eligazodni, ha szeretnéd felfedezni, hogy miért vagy itt, ha új – szeretetteljes – alapokra helyeznéd kapcsolataidat, és rendeznéd a munkádhoz, a pénzhez való viszonyodat. Ezen a könyvön keresztül megnyílhat számodra az út végtelen gazdagságod és boldogságod felé.

A könyv használható egyfajta „jóskönyvként”, véletlenszerűen kinyitva, és engedve, hogy egy-egy téma megszólítson és kontempláció útján feltáruljon benned. Lehet szisztematikusan tanulmányozni az élet és az emberi működés holisztikus térképeként. A legnagyobb személyes fejlődést azáltal érheted el, ha Hologenetikus Profiloddal együtt forgatod, és az Arany Út lépéseit bejárva engeded, hogy életedbe fokozatosan kiáradjon az árnyékaid mélyén rejlő fény.

A könyvet a lelki folyamatok és a spiritualitás iránt érdeklődő nagyközönség mellett pszichológusok és terapeuták is hasznosnak találhatják.

„Arra kérnélek, hogy teljesen új, eredeti módon közelítsd meg a Génkulcsokat. Először is, tegyél félre minden szabályt, amelyet a könyvek olvasásával kapcsolatban tanultál. Ez nem egy normális könyv. Ez egy olyan genetikai információ, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy behatoljon mindennapi valóságod építőköveibe, a DNS-edbe. Másodszor, amikor megkezded a Génkulcsok befogadásának folyamatát, szeretném, ha elképzelnéd, hogy a legvadabb álmaidban milyen lenne az életed. Nem az számít, hogy az elméd milyen részletekkel áll elő, az a fontos, hogy újra megtaláld magadban az abszolút belső szabadság érzését. A Génkulcsok megismerésének folyamata abban segít, hogy szabadságot adj magadnak, és ez a szabadság a képzeletedben kezdődik. Meg kell nyitnod magadat a természeted legteljesebb lehetőségei előtt. Amint ez a folyamat megkezdődik, valószínűleg mély félelmekkel kerülsz kapcsolatba. A jó hír az, hogy már nem kell félned ezektől, mert már tudod, hogy ezek olyan öröklött félelmek, amelyek vérségi úton kerültek minden emberbe a DNS révén. Tudjuk azt, hogy ezeknek ott kellett lenniük, mert korábban fajunk fennmaradását szolgálták. A Génkulcsok lehetőséget kínálnak arra, hogy szembe tudj nézni minden konkrét félelmeddel, amely a szabadságod útjában áll, és arra is hogy megszabadulj tőlük.”

A könyv szerzője: Richard Rudd
Fordította: Nagy Katalin

További információk

Tömeg 1.2 kg
Méretek 17 × 25 × 3.5 cm
Borító

Keményfedeles

Oldalak száma

518 oldal