Bölcsességőrzők Útmutató

7800 Ft

Cikkszám: ISBN 978-1-7345848-5-1 Kategória:

Leírás

Bölcsességőrzők útmutatója a belső munkához – A Felébredés 64 Arca
A Bölcsességőrzők kártyacsomag útmutatókönyve

A Bölcsességőrzők útmutatókönyve a Felébredés 64 archetípusát tartalmazza. A könyvben látható 64 arc az ősi és új emberi archetípusokat jeleníti meg, melyek ősi gyökereinkkel hoznak minket kapcsolatba és visszatükrözik a világ lelkét, az EGY csodálatos sokféleségét. Az arcok a béke, a szeretet és a megértés megjelenítési formáit testesítik meg. Azzal a céllal születtek, hogy segítsenek felfedezni a bennünk rejlő lehetőségeket, szeretetet, belső ragyogásunkat, életerőnket.

A Felébredés 64 arcát a szerző, Rosy Aronson a Ji Kingben és Richard Rudd Génkulcsok című könyvében megjelenő archetípusos történetekkel és fogalmakkal kötötte össze.

A könyvben a 64 bölcs megosztja személyes élettörténetét, melyekben kiderül, hogy saját bölcsességüket és a bennük rejlő ajándékokat mindannyian azáltal fedezték fel, hogy a kihívást jelentő megpróbáltatások során képesek voltak elfogadással, megbocsátással és együttérzéssel fordulni önmaguk felé. A történeteken kívül a Bölcsességőrzők kontemplációt segítő kérdésekelk, valamint gyakorlati tanácsokkal segítenek abban, hogy felfedezd a saját bölcsességed, valamint megismerd és beteljesítsd a benned rejlő ajándékokat és lehetőségeket.

A Bölcsességőrzők útmutatókönyve és a mágikus Bölcsességőrzők kártyacsomag együttes használata erőteljesen hozzájárulhat az önelfogadás, a megértés és a gyógyulás folyamatához.

A könyvet a lelki folyamatok és a spiritualitás iránt érdeklődő nagyközönség mellett pszichológusok és terapeuták is hasznosnak találhatják.

A könyv szerzője: Rosy Aronson Phd.
Fordította: Cseh Dorottya

További információk

Tömeg 0.392 kg
Méretek 21.6 × 14.1 cm