Bölcsességőrzők Kártyacsomag

18800 Ft

Cikkszám: BÖKCS-11X16-2021 Kategória:

Leírás

A Bölcsességőrzők Kártyacsomag egy izgalmas eszköz az önelfogadás és megértés útján, amely játékosan segít abban, hogy árnyékrészeinket  szeretettel magunkhoz öleljük és egyedi ajándékainkat kibontakoztassuk.

A Felébredés 64 arca és a Bölcsességőrzők belső útmutató könyve szorosan kapcsolódnak Richard Rudd Génkulcsok című művéhez, amely megszületését a Ji King 64 hexagramja és az univerzumunk alapját képező archetipikus témák ihlették.

Minden arc a szeretet és bölcsesség megtestesült őrzője. Történeteik és maguk az arcok konkrét, szívbeli lehetőségeket kínálnak   az életünk során jelentkező érzelmekkel, félelmekkel és kihívásokkal való szembenézéshez. A Bölcsességőrzők bíznak bennünk; látják bennünk a csodát, az erőt és a lehetőségeket.

Minden kártyacsomag 64 (+ 1!) kártyát és egy  165 oldalas angol nyelvű belső útmutató könyvet tartalmaz a Bölcsességőrzők részletes üzeneteivel és  a kontemplációt segítő kérdésekkel. A kis könyvben javaslatokat találunk arra vonatkozóan, hogyan használjuk a kártyacsomagot, illetve hogyan integráljuk a megszerzett tudást.

 A kártyacsomag és a belső útmutató könyv alkotója: Rosy Aronson Ph.D.

Megjelent és megvásárolható a magyar nyelvű belső útmutató könyv Cseh Dorottya fordításában.

11 cm széles

16 cm hosszú

További információk

Tömeg 0.68 kg
Méretek 11 × 16 × 4.5 cm
Oldalak száma

64 + 1

Érdekelhetnek még…